Logo
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 700,00 Kč a máte dopravu ZDARMA

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek

1. Udělujete tímto souhlas e-shopu Oxyd.cz, zastoupené Miroslavem Žurkem, se sídlem Polní 1785/24, 73701 Český Těšín, IČ 76659046, zapsaný v živnostenském rejstříku vedeném na Městském úřadě Český Těšín pod č.j.: ŽÚ 709/2010/RAS/4 , aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)

    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)

  1. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí

    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní

  2. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte

    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte

  3. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA

    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR

    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

  4. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  5. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu

    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Akce a novinky na email?
Odesíláme maximálně jednou týdně.
Adresa

Miroslav Žurek

Polní 1785/24

Český Těšín

Obchodní podmínky

Výměna a vrácení zboží

Najdete nás i na MALL.CZ

 

Doručení platba předem

Zásilkovna 59kč

Balíkovna   59kč

DPD Kurýr  79kč

Česká Pošta 79kč

Doručení na dobírku

Zásilkovna  74kč

Balíkovna   79kč

DPD Kurýr  104kč

Česká Pošta 119kč

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz